Drie groepen naar NK Jazzdans!

Het is voor het eerst dat maar liefst drie selectiegroepen van ODIN ’92 zich hebben geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen Jazzdans. De vereniging is trots op deze prestatie.

 

Op zaterdag 6 april hebben twee groepen van ODIN ’92 een eerste plaats behaald op de voorronde van de Nederlandse Kampioenschappen in Drachten. Na een tijd in spanning te hebben gezeten of de punten hoog genoeg waren, hebben de C t/m 13 jaar en de C 20 jaar en ouder te horen gekregen dat zij door zijn naar de finale van de Nederlandse Kampioenschappen op 22 juni in Ahoy Rotterdam.

 

Ook de D t/m 13 jaar heeft zich geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen. Deze heeft plaatsgevonden op zaterdag 13 april in Waalwijk. Zij hebben een mooie zesde plaats van Nederland behaald. ODIN ’92 is trots op alle meiden.

 

C13

 

 

 

 

 

 

 

C20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

D13