Kleding

KLEDING

Tot en met groep 6/7 dragen de meisjes het zwarte verenigingspakje “Laura SM van CMF” van lycra, met daaronder een lange zwarte legging, rode enkelwarmers en zwarte schoenen.

 

Vanaf groep 7/8 dragen de meiden het zwarte verenigingspakje “Laura SM van CMF” van lycra, met daarover een zwarte jazzbroek, rode enkelwarmers en zwarte schoenen.

 

Selectie jazz draagt het zwarte verenigingspakje “Laura SM van CMF” van velours, een zwarte hotpants Bend, rode enkelwarmers en zwarte schoenen.

 

Jongens/heren overleggen met de leiding welke kleding zij moeten dragen. Over het algemeen is dit een zwarte broek met een zwart shirt.

 

Volwassenen dragen tijdens de lessen kleding naar keuze. Bij eventuele optredens wordt kleding in overleg bepaald.

 

Je kunt de jazzkleding bestellen bij de vereniging. Hiervoor organiseren wij een paar keer per jaar pas- en bestelmomenten. Houd hiervoor onze nieuwsbrief, website en facebookpagina goed in de gaten, voor de data van de pas- en bestelmomenten. Tijdens de lessen is het dragen van verenigingskleding niet verplicht, maar dit wordt wel aangeraden. Bij deelname aan optredens en wedstrijden is het dragen van de verenigingskleding verplicht.

 

Voor vragen over het bestellen van kleding kun je terecht bij de leidster van de groep.

 

Prijzen:

 

Pakje CMF Laura SM (gewone pakjes):
Maat 4 tm 12: €35
Maat 34 tm 44: €40
Maat 46>: €42

 

Legging CMF Oslo:
Maat 4 tm 12: €23
Maat 34 tm 44: €25
Maat 46>: €27

 

Rode beenwarmers:
Eén maat: €8

 

Pakjes CMF Laura SM (selectie):
Maat 4 tm 12: €42
Maat 34 tm 44: €45
Maat 46>: €48

Hotpants Bend (selectie):
Maat 4 tm 12: €18
Maat 34 tm 44: €20
Maat 46>: €25

Panty selectie:
Alle maten: €7