Tamara Klein Gebbink

Mijn naam is Tamara Klein Gebbink, getrouwd en moeder van 3 kinderen in de leeftijd van 11, 12 en 14 jaar. De jongste twee zijn meiden en dansen al jaren bij ODIN ’92. Ik heb ondertussen dan ook al heel wat kijklessen, demo’s, wedstrijden en uitvoeringen meegemaakt. Een betrokken moeder en wat is er nu leuker om deze betrokkenheid om te zetten in een actieve rol binnen het bestuur?! Mij lijkt dit een geweldige uitdaging, ook om mijn kennis en ervaring die ik in mijn functie als manager in de kinderopvang heb ontwikkeld in te zetten in deze bestuursfunctie. Mee te denken in visie en beleid en praktijk te vertalen naar theorie, maar ook actief betrokken te zijn bij de organisatie in de vele activiteiten die de vereniging organiseert. Met het 25-jarig jubileum van ODIN ’92 is het een bijzonder jaar om te mogen starten. Ik heb er zin in!

 

Terug naar overzicht bestuursleden